FY NINJA!

Asså nä.. nu blir jag besviken på ninja. hon ba sitter där och dreglar på stackars zapdos! men antar att hon tyckte att zapdos luktade som en kyckling eller nåt.. ändå inte okej! :(

GISSA VAD

idag har jag varit cool och varit på skola hela dagen typ:] först artedi och sen öppet hus på midgård! for dit med linn och självklart så flög vi dit på min finaste zapdos!! det var såå grymt å se allting uppifrån! en upplevelse:]
heheh sen imorgon så är det förintelsens minnesdag, vilket innebär att vi kommer ha schemabrytande hela dagen låånggg! typ kolla på filmer och diskutera massa shit.
sen så fyller även min fina bror 17 hela år imorgon!!! grattis på dej i förskott robin♥
jajja, nu ska jag faktiskt  försöka gå och sova, ska vara duktig:]


Charmander -> Charmeleon -> Charizard!

Vet ni vad jag kom på? Att jag har ju inte ens hunnit berätta att min lilla och söta Charmander har hunnit utvecklats till stora och tuffa Charizard! Hur grymt som helst vill jag lova!

Nä men de flesta som följt våran blogg vet nog att där nån gång i början av sommaren var mitt husdjur en liten charmander som var lite galen och lekglad. Fick ju för det mesta ha honom i koppel för att han inte skulle springa iväg. Men tiden gick och han utvecklades till stenhårda Charmeleon.
Någon månad efter den händelsen så var hände ju det ofattbara. Ninjaplommonet kom.. ni som inte läst storyn läser den HÄR.
Jag och Ninja blev tvungna att fara iväg efter honom, för att vi skulle få tag i mixersvärdet. Så alla vi två och charmeleon blev tvungna att åka på Zapdos för att kunna flyga och leta efter ninjaplommonet. Hur skulle vi annars ta oss iväg på så kort tid? Men zapdos var stark och klarade det galant.
Tyvärr såg jag på charmeleon att han var lite ledsen för han kunde ju inte flyga och hjälpa oss lika mycket som zapdos.. Det sårade mig att se min lilla älskling ledsen, men det gick över för stunden om jag kliade honom bakom öronen (som han äääälskar!).
Men så kom dagen. Vi hade kämpat hårt denna dag, och var alldeles utmattade. Inte mycket mat hade vi fått i oss heller. Då gav Charmeleon mig ett tecken på att något var påväg att hända inom honom, han kände det. Kortfattat sagt så utvecklades han till CHARIZARD!! Det var nog både min och hans lyckligaste dag! Den dagen vi hade väntat på lääänge, alldeles för länge. Och nu kunde ju även han flyga, inte bara zapdos!
Vilken lycka må jag säga ♥

HÄR ÄR ANLEDNINGEN!

I AM (WE ARE) BACK!!!!!! back in track. back in business. och hela faderrullan. Vi är jäääääätteledsna för att ni fått se så dålig uppdatering här på bloggen med bara en massa gamla inlägg. men vi har ju varit på ett uppdrag. det största uppdraget vi varit med om.. hittils iallafall.
här är storyn för er som är nyfikna:
Det var en solig dag, en bit in mot hösten. Jag(Banan) och Ninja lekte kurragömma ute på en gräsmatta i skogen. Efter ett tag blev det lite långtråkigt så vi stack till vårat hemliga gömställe mitt ute i ingenstans för att hämta det legendariska mixersvärdet, som folk offrat sina liv för att få tag i. Men såklart (inte ett dugg förvånadsvärt) så hade VI - jag och Ninja, det. Vi tänkte att det kunde ju inte skada att använda det lite, så vi tog fram det ur den stensäkra kistan och for iväg till gräsmattan i skogen igen och ninjade oss lite.
MEN.. nu kommer det hemska.. Just när vi hade det som roligast så svishade det till och mixersvärdet var BORTA! Vi tittade upp mot himlen och såg ett bananplommon flyga ovanför våra huvudet. haha tänka sig.. ett bananplommon som kan flyga! har då aldrig sett på maken.. Okej, seriöst nu. Han skrattade åt oss där vi stod där nere på gräsmattan helt hjälplösa, och sa "detta skall tillhöra mig i alla evighet! mouahaha" sen stack han. Vi som fortfarande var chockade försökte komma på vad vi skulle göra. Då kom vi på en idé.
Vi sprang tillbaka till vårt hemliga gömställe och hämtade våra älskade husdjur!
Mitt (banans): Charizard ♥
Ninjas: Zapdos ♥
Dom är ju så jävla bra, så överlägsna, så.. bäst! Vi flög iväg och letade ninjaplommonet i evigheter. En massa spår hittade vi men hittade aldrig ninjaplommonet.. Inte än iallafall. Direkt vi har en ledig stund nu för tiden så drar vi ut på äventyr igen! Det där mixersvärdet tillhör mig och Ninja, kom ihåg det ninjaplommonet! Din dag är snart kommen!!!!!!
MVH Banan och Ninja. ♥

hallonsaft

Alla ninjor och bananälskande personer som sitter där ute bakom dataskärmarna! Låt mej presentera årets Bildsamling! har precis plockat ihop 72 bilder på jag och Joanna tillsammans, ända från sjuan till dagsläget! I hope you like it!!!

KUNGEN PÅ REDIGERA...

hehe, redigerade nyss en riktigt fin bild på jag och joanna:]]

pölsa

FÖRLÅT FÖR ATT JAG OCH JOANNA VARIT SÅNNA MÖRTAR OCH INTE HAR UPPDATERAT NÅGOT..
jag ska ta och bita i mina och joannas öron, och se till så att vi börjar blogga igen, så inte sandra blir så sur.. men just nu sitter jag på historia lektion, biter i joannas öron och lyssnar på musik. hehe:] och joanna petar på emils huvud (a)

1 ÅR

KAN INTE HEJDA MEJ LÄNGRE!
IDAG ÄR DET NINJABANANAS FÖDELSEDAG!!
GRATTIS TILL OSS PÅ ETT ÅRS DAGEN!

H D F Y

RSS 2.0