HÄR ÄR ANLEDNINGEN!

I AM (WE ARE) BACK!!!!!! back in track. back in business. och hela faderrullan. Vi är jäääääätteledsna för att ni fått se så dålig uppdatering här på bloggen med bara en massa gamla inlägg. men vi har ju varit på ett uppdrag. det största uppdraget vi varit med om.. hittils iallafall.
här är storyn för er som är nyfikna:
Det var en solig dag, en bit in mot hösten. Jag(Banan) och Ninja lekte kurragömma ute på en gräsmatta i skogen. Efter ett tag blev det lite långtråkigt så vi stack till vårat hemliga gömställe mitt ute i ingenstans för att hämta det legendariska mixersvärdet, som folk offrat sina liv för att få tag i. Men såklart (inte ett dugg förvånadsvärt) så hade VI - jag och Ninja, det. Vi tänkte att det kunde ju inte skada att använda det lite, så vi tog fram det ur den stensäkra kistan och for iväg till gräsmattan i skogen igen och ninjade oss lite.
MEN.. nu kommer det hemska.. Just när vi hade det som roligast så svishade det till och mixersvärdet var BORTA! Vi tittade upp mot himlen och såg ett bananplommon flyga ovanför våra huvudet. haha tänka sig.. ett bananplommon som kan flyga! har då aldrig sett på maken.. Okej, seriöst nu. Han skrattade åt oss där vi stod där nere på gräsmattan helt hjälplösa, och sa "detta skall tillhöra mig i alla evighet! mouahaha" sen stack han. Vi som fortfarande var chockade försökte komma på vad vi skulle göra. Då kom vi på en idé.
Vi sprang tillbaka till vårt hemliga gömställe och hämtade våra älskade husdjur!
Mitt (banans): Charizard ♥
Ninjas: Zapdos ♥
Dom är ju så jävla bra, så överlägsna, så.. bäst! Vi flög iväg och letade ninjaplommonet i evigheter. En massa spår hittade vi men hittade aldrig ninjaplommonet.. Inte än iallafall. Direkt vi har en ledig stund nu för tiden så drar vi ut på äventyr igen! Det där mixersvärdet tillhör mig och Ninja, kom ihåg det ninjaplommonet! Din dag är snart kommen!!!!!!
MVH Banan och Ninja. ♥

kommentarer till detta underbara inlägg:

kommentera så får du kakakakakkakakaka :] massa kakor!

vad heter du, söta banan?

Om du ofta är här och leker ninja, tryck här!

mail adress? (bara vi ser de för vi är så sneaky)

Har du nån sneaky blogg?

SKRIV VAD DU VILL. DU HAR ORDET

Trackback
RSS 2.0